Beroemde Carlson Lab visoliën

Berömda Carlson Lab fiskoljor

Carlson Labs bestaat al sinds 1965. Carlson Labs produceert sinds haar oprichting pure, prijswinnende vitaminen, mineralen, visoliën en andere voedingssupplementen. Begonnen met één vitamine E product in het kleine appartement van oprichter Susan Carlson in Chicago, groeide het bedrijf snel uit tot de meest complete lijn van volledig natuurlijke vitamine E supplementen in de wereld. Carlson Lab is bekend om zijn visproducten, zoals omega-3 visoliën in vele verschillende varianten. Maar ze hebben ook vele andere vitaminen en supplementen, van zeer hoge kwaliteit en gemaakt met zuivere en in het laboratorium geteste ingrediënten. Persoonlijk hou ik van de levertraan, maakt het makkelijker voor de hele familie om een goede hoeveelheid gezonde levertraan binnen te krijgen.

Onze omega-3 producten worden zorgvuldig gecontroleerd van zee tot winkel. Wij zoeken koudwatervis van de hoogste kwaliteit uit de diepzee en gebruiken daarbij traditionele, duurzame methoden. Carlson vloeibare visoliën zijn gebotteld met een vleugje antioxidanten en krijgen een stikstofspoeling om zuurstof te verwijderen en oxidatie te helpen voorkomen. Onze soft gels zijn volgens dezelfde hoge normen ingekapseld. Alle omega-3 oliën van Carlson worden door een FDA-geregistreerd laboratorium getest op versheid, werkzaamheid en zuiverheid.

Visolie is meestal verkrijgbaar in drie vormen: TG (Natural Triglyceride), EE (Ethyl Ester), rTG (Re-Esterified Triglyceride). Of u nu kiest voor een TG, EE of rTG visolie, uw bloedspiegels van EPA en DHA kunnen gemakkelijk tot optimale niveaus worden verhoogd met minimale dagelijkse doses.

Omega-3 visoliesupplementen zijn leefstijlsupplementen die op lange termijn moeten worden ingenomen om de voordelen te verkrijgen die verbonden zijn aan een EPA- en DHA-concentratie in de rode bloedcellen van meer dan 8%. Een passende dosis in om het even welke vorm kan dit doel bereiken en bijdragen tot het behoud van optimale omega-3-niveaus in het bloed.


Er zijn meer dan 30.000 gepubliceerde studies over omega-3, waardoor ze tot de meest bestudeerde voedingsstoffen ter wereld behoren. Omega-3 biedt veel belangrijke gezondheidsvoordelen, van de gezondheid van de hersenen en het hart tot de stemming en de huid. En ze worden als “essentieel” beschouwd omdat ons lichaam ze niet kan aanmaken, dus moeten we ze via onze voeding binnenkrijgen. Aangezien de meesten van ons niet veel vis eten, kan een supplement een goed alternatief zijn.

Carlson lab visolie geschiedenis

Carlson heeft in de jaren ’80 geholpen de omega-3 markt in Noord-Amerika te lanceren door de eerste hoogwaardige, goed smakende, duurzame visoliën uit Noorwegen te importeren. In 2009 hebben wij een nieuwe mariene olie op de markt gebracht, afkomstig van een overvloedige inktvissoort. Vandaag de dag wordt Carlson geleid door de volgende generatie van de Carlson familie, dochters Carilyn Anderson en Kirsten Carlson, en gaat de innovatie verder.

Carlson kondigde onlangs de opening aan van Carlson Healthy Oils, onze nieuwe, state-of-the-art bottelfaciliteit in Søvik, Noorwegen. Søvik ligt in de buurt van een van de meest commerciële en belangrijke vissershavens in de Noord-Atlantische Oceaan, zodat alleen de beste en meest verse visoliën aan Carlson Healthy Oils worden geleverd voor raffinage, distillatie en botteling. De gebottelde oliën zullen vervolgens naar Carlson’s hoofdkantoor in Arlington Heights, Illinois, worden vervoerd voor levering aan detailhandelszaken over de hele wereld.

 

-29%
-17%
-26%
-42%
-16%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *