Over Eco Supplementen

  • Milieuvriendelijk bedrijf
  • Een familiebedrijf
  • Wij zijn actief sinds 2014

ecosupplement family

Het begon allemaal in een klein dorpje in Zweden. Twee broers besloten in 2014 hun krachten te bundelen om de eerste online winkel voor biologische, duurzame en ecologische producten te openen. Ze wilden dat deze plek zou lijken op de omgeving waarin ze zijn opgegroeid en de filosofie eromheen. Een ruimte waar de beste biologische en natuurlijke producten voor iedereen beschikbaar zijn, op elk moment, zelfs als je thuis vast komt te zitten door een sneeuwstorm.

 


Eco supplementen biedt een breed assortiment zorgvuldig geselecteerde producten die zowel de mens als de natuur respecteren. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een duurzamere levensstijl, zonder dat je moeite hoeft te doen om naar de winkel te gaan. Het team heeft de beste producten die over de hele wereld verkrijgbaar zijn, verzameld op één plaats zodat u vrij vanuit huis kunt browsen en winkelen.

 


Er is veel aandacht besteed aan details en aan het geven van maximale relevante informatie over elk van de beschikbare producten, zodat u voor uzelf de beste keuze kunt maken. Of je nu een veganistische atleet bent, een wanna-be yogi of iemand die echt voelt dat het tijd is om betere keuzes te maken voor je eigen gezondheid, je omgeving en de planeet, wel, welkom hier! We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat u uw favoriete producten rechtstreeks aan huis geleverd krijgt. Zo kunt u genieten van uw favoriete chocolade haverkoeken met een heet kopje van deze thee waar u zo dol op bent, terwijl u de laatste aflevering van deze serie kijkt waar u zo geobsedeerd door bent. Hoe klinkt dat nu?

 


Groeten van uw Eco Supplementen team