Gezondheid door voeding supplementen

Health Thru Nutrition kosttillskott

Health Thru Nutrition Mensen in staat stellen gezonder te leven door voedingsproducten van superieure kwaliteit te leveren en te fungeren als een betrouwbare bron van voedingsinformatie. Health Thru Nutrition is gebaseerd op supplementen van hoge kwaliteit die een breed scala aan gezondheidsbehoeften en -problemen aanpakken. Ze zijn non-GMO en worden geleverd in handige veganistische capsules. met superieure ingrediënten om natuurlijke producten van topkwaliteit te maken. Hier vindt u supplementen van ontstekingsremmende kruidenmengsels tot Ayurvedisch geïnspireerde formules. Met meer dan 40 jaar productie-ervaring, gebruikmakend van wetenschappelijk onderbouwde gegevens en praktijken, streeft Health Thru Nutrition ernaar om de beste kwaliteit voedingsproducten op de markt te leveren. Geweldig assortiment van kruiden en vitaminen die moeilijk elders te vinden zijn, de hoge kwaliteit maakt het nog interessanter.

Ashwagandha, boswellia, PQQ, Ubiquinol, zwarte zaadolie, vitamines van allerlei aard,

Missie

Mensen in staat stellen gezonder te leven door voedingsproducten van superieure kwaliteit te leveren en door te fungeren als een betrouwbare bron van voedingsinformatie.

Met meer dan 40 jaar productie-ervaring, gebruikmakend van wetenschappelijk onderbouwde gegevens en praktijken, streeft Health Thru Nutrition ernaar de beste kwaliteit voedingsproducten op de markt te leveren.

Good Manufacturing Practices certificeringen van zowel de National Sanitation Foundation (NSF) als de Natural Products Association (NPA) verzekeren onze klanten dat alle producten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid zijn en vervaardigd worden in een veilige en hygiënische omgeving. Bovendien voeren wij intern en door derden uitvoerige tests uit om te garanderen dat onze producten niet alleen hun heilzame voedingswaarden tot de vervaldatum behouden, maar ook vrij zijn van microbiologische bacteriën en zware metalen.

Ons team staat klaar om al uw productgerelateerde vragen te beantwoorden en u te voorzien van actuele gezondheidsinformatie om u te helpen bij het bereiken van uw doelen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en samen gezonder te leven!

Wetenschap

bos2

Bij het zoeken naar originele ingrediënten voor Health Thru Nutrition producten, zoeken we niet alleen naar ingrediënten van de hoogste kwaliteit, maar ook naar ingrediënten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze goed zijn voor ons lichaam.

We maken gebruik van een wetenschappelijke adviesraad, bestaande uit experts uit de industrie en medische professionals, om onderzoek te doen naar actuele en geloofwaardige klinische bewijzen, op zoek naar unieke productbronnen, superieure leveringsmethoden, hogere biobeschikbaarheid en concentratie, samen met grotere absorberende eigenschappen, om u te voorzien van een zeer effectief eindproduct gericht op specifieke onderliggende aandoeningen en tekortkomingen.

Geselecteerde ingrediënten moeten vrij zijn van belangrijke allergenen en andere potentieel schadelijke stoffen, vrij zijn van GMO’s, residuale oplosmiddelen en conserveringsmiddelen, en moeten worden vervaardigd in een cGMP-gecertificeerde fabriek.

Bovendien worden onze producten onderworpen aan strenge tests om de zuiverheid en stabiliteit te kwalificeren en zo de grootste tevredenheid en bovenal de veiligheid van de consument te garanderen.

Trouw aan onze missie heeft Health Thru Nutrition partners geselecteerd die onze overtuiging delen dat voedingssupplement-ingrediënten aan buitengewoon gedetailleerde kwaliteitseisen moeten voldoen. Onze leverancier van plantaardige ingrediënten, CAS Biosciences, heeft precies om die reden PhytoSure gecreëerd.

PhytoSure certificering is de 100% zekerheid dat het geleverde ingrediënt voldoet aan alle eisen voor plantensoort, onderdeel, standaardisatie, declaraties, specificaties en traceerbaarheid om er een paar te noemen. PhytoSure verzekert ook dat elk ingrediënt voldoet aan de garantie van GEEN draagstoffen, GEEN vulstoffen, GEEN additieven en GEEN versnijdingsmiddelen.

 

 


Alle gerenommeerde leveranciers van voedselingrediënten streven ernaar te innoveren door middel van onderzoek. Wij geloven dat dat gewoon niet genoeg is en daarom werken wij samen met bedrijven als Arjuna Naturals.

Arjuna gelooft in het benutten van de kracht van Moeder Natuur door middel van de leidende principes van de wetenschap; het overwinnen van hindernissen zoals een slechte biologische beschikbaarheid (BCM-95 heeft een 7x hogere absorptiesnelheid dan standaard curcumine), optimalisatie van actieven, (zoals nitraten in Oxystorm) of de eliminatie van minder wenselijke bestanddelen (zoals B-boswellic zuur in BosPure) – allemaal zonder toevlucht te nemen tot agressieve verdunningen of storende chemische over-processing die al te gebruikelijk is in de voedingsingrediënten keten.

Nascent Health Sciences, de grootste producent ter wereld van de natuurlijke zoetstof Stevia, is een van onze nauwste partners geweest in het leveren van geavanceerde technologie aan de ingrediëntenkant, met als hoogtepunt het ongelooflijke micronutriënt Pyrroloquinoline Quinone, algemeen bekend als PQQ.

De lijst van nuttige functionele ondersteuning van dit nog steeds nieuwe ingrediënt groeit elke dag nu Nascent en Health Thru Nutrition doorgaan met het financieren van klinische studies over de hele wereld. Van cardiovasculair tot cognitief tot endotheliaal, de positieve effecten van PQQ supplementatie breiden zich steeds verder uit door meer onderzoek.

 


Van de meer dan 600 carotenoïden die in de natuur voorkomen, hebben luteïne, RR-zeaxanthine en RS-zeaxanthine – de maculaire carotenoïden – veel aandacht gekregen vanwege hun rol bij het behoud van een gezond gezichtsvermogen. Daarom werken wij samen met OmniActive, de makers van Lutemax 2020.

Lutemax 2020 is een bekroond, wereldwijd erkend goudsbloemextract dat alle drie de maculaire carotenoïden – luteïne en verbeterde gehaltes van beide isomeren van zeaxanthine (RR- en RS [meso]-zeaxanthine) – bevat in dezelfde 5:1-verhouding als die welke van nature in de voeding voorkomt.


Klinieken

Van de levensveranderende vermindering van ontstekingen in onze Freedom Softgels studie aan de UCLA tot de endotheel- en uithoudingsvermogen boost in onze CelluRex studie, HTN gelooft dat onze supplementen alleen zo goed zijn als de data aantoont dat ze zijn. Dat is waarom wij (en onze ingrediëntenpartners) relaties aangaan met universiteiten en ziekenhuizen over de hele wereld om de werkzaamheid en veiligheid van onze producten te testen.

Als ultieme sceptici kunnen we alleen achter onze producten staan wanneer feiten en wetenschappelijk bewijs ons bewijzen dat ze werken zoals we verwachten, met de veiligheid, kwaliteit en integriteit die we eisen.

-29%
-17%
-26%
-42%
-11%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *