Collageen: wat is het, waarvoor wordt het gebruikt en wat zijn de voordelen

Collageen: wat is het, waarvoor wordt het gebruikt en wat zijn de voordelen

WAT IS COLLAGEEN?

 

  Collageen is het eiwit dat het meest voorkomt in het menselijk lichaam en wordt aangetroffen in botten, spieren, huid en pezen. Er zijn twee soorten collageen: endogeen en exogeen.

  Endogeen collageen is het natuurlijke collageen dat het lichaam zelf aanmaakt. Exogeen collageen is synthetisch. Het komt van een externe bron, zoals supplementen. Endogeen collageen heeft een aantal belangrijke functies. Mensen gebruiken exogeen collageen voor cosmetische doeleinden, zoals het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Artsen gebruiken het ook in technieken voor wondgenezing.

                                                                                                                                                                                                                                                        WAARVOOR WORDT COLLAGEEN GEBRUIKT?

 

  Collageen is verantwoordelijk voor de instandhouding van de huid(weefsels), de werking ervan helpt bij het evenwicht van de elasticiteit, verbetert de weerstand van haar, huid, nagels en vormt enkele essentiële vezels voor het lichaam, zoals bijvoorbeeld botten, spieren, pezen en gewrichten. Bovendien is dit supplement belangrijk om rimpels, expressielijnen, striae en cellulitis te verminderen.

 

VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN COLLAGEENSUPPLEMENTEN:

 

  Met het ouder worden, vermindert ons lichaam meer en meer de productie van collageen, dat is, supplementatie wordt zeer belangrijk voor elke stijl van individu. Hieronder vindt u enkele voordelen van het gebruik van collageensupplementen:

 

  • Verlichting bij gewrichts- en botaandoeningen;
  • Preventie van hartproblemen;
  • Hulp voor de goede werking van de hersenen, het hart en de darmen;
  • Helpt de schoonheid van haar en nagels te behouden, enz.

 

  Bij ECO SUPPLEMENTS vindt u collageenproducten. Geniet van alle voordelen van dit product. Maak uw resultaten nog gedurfder en laat u imponeren door de doeltreffendheid van collageen.

Onze collageenproducten

-29%
-17%
-26%
-42%
-16%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *