Omega’s

Omega's

   Omega’s zijn vetzuren die essentieel zijn voor de gezondheid om in evenwicht te blijven. Het zijn onverzadigde vetten die functies optimaliseren die verband houden met de beheersing van ontstekingen, het behoud van het zenuwstelsel en de gezondheid van de hersenen en de ogen, het behoud van het cholesterolgehalte en tevens dienen als energiebron voor het lichaam.
   Omega 3 en 6 zijn gezonde vetten die bijvoorbeeld voorkomen in vis zoals zalm, sardines of tonijn en in noten zoals walnoten, chiazaad of amandelen. Deze vetten worden niet door het lichaam aangemaakt en moeten daarom worden geconsumeerd om het immuunsysteem te helpen versterken, hart- en vaatziekten te voorkomen en het leer- en geheugenvermogen te verbeteren. Omega 9 komt voor in plantaardig voedsel zoals avocado-olie, walnoten en olijfolie, maar is niet essentieel omdat het door het lichaam wordt aangemaakt uit de omega’s 3 en 6.
   Hoewel het gemakkelijk te vinden is in vis en groenten, kan suppletie aangewezen zijn om de hersenfunctie te verbeteren en zelfs bij kinderen, om te helpen bij de rijping van het zenuwstelsel bij bijvoorbeeld hyperactiviteit.

 

OMEGA’S SUPPLETIE

 


   Supplementen omega 3, 6 en 9 kunnen aangewezen zijn tijdens zwangerschap, borstvoeding of voor de behandeling van specifieke problemen. De aanbevolen dosis varieert echter naargelang de individuele voedingsbehoeften, het soort dieet en de huidige gezondheidstoestand.
   Omega’s supplementen zijn te vinden in capsules of zachte gels. Deze zijn populair bij de consument omdat ze smaakloos en gemakkelijk in te slikken zijn en de capsules meestal gemaakt zijn van een zachte gelatinelaag,
   De voordelen van omega in het lichaam zijn aanzienlijk en worden nog steeds bewezen. Een adequate consumptie ervan is een belangrijke manier om uw gezondheid te beschermen en aangezien het een essentieel zuur is dat niet door het lichaam wordt aangemaakt, is de supplementatie ervan onontbeerlijk.

Hier vindt u onze omega producten

-29%
-17%
-26%
-42%
-11%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *